Quickbooker

Bed and Breakfast Amsterdam Jordaan

Bed & Breakfast of Art

Gloednieuwe Bed & Breakfast in het historische centrum van Amsterdam, geopened in April van 2013.

De Nederlandse kunstenares Carla van Slooten, eigenares van deze B & B, heet u welkom in het supergezellige Bed and Breakfast of Art in haar historische grachtenpand aan de Amsterdamse “Korte Prinsengracht”.

Het atelier en de galerie van deze kunstenares bevinden zijn op de begane grond. Eén etage hoger vindt u het comfortabele Bed & Breakfast of Art. De ruime kamer (45m2) is met smaak ingericht met haar eigen kunstwerken door Carla van Slooten.

Deze B&B in het historische centrum van Amsterdam heeft een super comfortabele king size Coco-mat bed, privé badkamer, apart toilet, flatscreen TV met kabelaansluiting, koffie & thee faciliteiten, een koelkast en gratis draadloos internet.

Maar 10 minuten op loopafstand vanaf het centraal station, net om de hoek bij de Haarlemmer straat, Brouwersracht en de beroemde pittoreske Jordaan, heeft deze Bed & Breakfast of Art alles in huis om u een gedenkwaardig verblijf in Amsterdam te bieden.

Met het Anne Frank Huis, het Damplein, de Jordaan en alle belangrijke plekken in Amsterdam makkelijk per voet te bereiken, is dit het perfecte thuis voor uw verblijf in Amsterdam.
 

Een leuk artikel over onze buurt kunt u lezen in de NY Times